You are here

Praktisk information

Find praktiske informationer og manualer til at hjælpe dig når du har booket et lokale i Byens hus.

Vi håber at du nedenfor kan finde svar på dine spørgsmål, og ellers er du meget velkommen til at ringe eller sende og en mail.

Praktisk information

 • Grundplan over Byens hus

  Klik for at se PDF icon Byens_hus_grundplan

 • Åbningstider og træffetider

  Du kan booke lokaler alle ugens dage fra 08:00 til 22:30 (Salen undtaget som benyttes til vielser lørdag fra 11:00-14:00)

  Du kan træffe Byens hus personale onsdage fra 10:00 til 17:00, ring gerne og lav en aftale med os.

  Hvis du oplever problemer på selve dagen, hvor du har et arrangement og ikke har booket en afvikler, kan du kontakte en bagvagt på tlf. 20 53 48 05.

 • Adgang og nøglekort

  Der er adgang til Byens hus alle hverdage fra 10:00 til 17:00 Skal du have adgang til huset senere eller i weekenden skal du have udleveret et nøglekort, det kan du få nogle dage i forvejen eller bare på selve dagen indenfor vores åbningstid.

  Når du er færdig med dit arrangement afleverer du nøglekortet i vores postkasse. Postkassen er bygget ind i gavlen på den nordlige side af Tårnhuset, der står ROSKILDE KOMMUNE på den.

  Vejledning i brug af nøglekort
  Ved alle døre ind til Byens hus sidder der kortlæsere hvor du skal benytte dit nøglekort. Kortlæseren til Salen sidder i vindfanget i højre side. 

  Åbning -  FØR KORTET 1 GANG FORBI SCANNEREN

  Permanent åbning - FØR KORTET 2 GANGE FORBI SCANNEREN (Husk at aflås lokalet efter permanent åbning)

  Aflåsning - FØR KORTET 3 GANGE FORBI SCANNEREN (Benyttes efter permanent åbning)

  Eksempel
  Du skal afholde et offentligt arrangement i den gamle byrådssal, hvor publikum ankommer over et givet tidsrum. Før kortet 2 gange forbi scanneren. Når arrangementet er slut, og du som den sidste forlader huset, går du ud af hovedindgangen og fører kortet 3 gange forbi scanneren. Vær opmærksom på at der er en lille tidsforskydning, inden døren lukker og låses.

 • Parkering

  Roskilde Kommune har en oversigt over parkeringsmuligheder her

Senest opdateret

14.06.2017