You are here

2. sal

På 2. sal af Byens hus, i det gamle hospital, finder du kontorfællesskaberne.

2. sal i Byens hus er et midlertidigt rum, der er opstået i slipstrømmen på visionen om at skabe et moderne medborger- og demokratihus i Roskildes historiske centrum.

I de seneste fire år har lokalerne været opstartssted for både nytænkning og nye fællesskabsformer. Projekter er blevet testet, formater er udsprunget og forskellige folk har på forskellige tidspunkter fundet et ståsted til deres passion og virke.

Senest er et tværfagligt kunst- og kulturfællesskab opstået, der kalder sig TiFuglePåTaget. Og nu er vi i gang med at teste to nye fællesskaber. Det ene omkring musik og det andet omkring kulturmageri og -formidling (fundraising, kommunikation, koordinering og afvikling)

Byens hus er netop sat i verden af Roskilde Kommunes politikere for at understøtte udvikling og nytænkning på tværs. Det er blandt andet det, der ligger i visionen om at være et permanent folkemøde, hvor folk kan mødes på tværs af traditionelle skel som alder, uddannelse og interesse og derved skabe grobund for at nye synergier kan opstå.

Det er derfor sekretariatets rolle at opstille simple rammer, der understøtter og gør det nemt at finde fodfæste til at komme i gang.

Har du spørgsmål til TiFuglePåTaget, så skriv en mail til Marie Berthelsen, Kunstnerisk leder på 2. sal, eller til kontorfællesskabet, skriv da en mail til Kathrine Krone Laurent, Sekretariatsleder i Byens hus.

 

Du kan læse mere om de forskellige kontorfællesskaber nedenfor

BGK

BGK

BGK er for dig, der drømmer om en uddannelse inden for billedkunst, arkitektur, design, foto, animation m.v.

TIFUGLEPÅTAGET LOGO

TIFUGLEPÅTAGET

TIFUGLEPÅTAGET er et kunstnerisk arbejdsfællesskab på 2. sal, der med høj faglighed og lokal base tilbyder bæredygtige kunstfaglige løsninger.

Senest opdateret

15.10.2020