You are here

Kom med til Demokrati Fitness - hjemmefra

Af Byens hus
Corona isolationen skal ikke forhindre os i at holde vores demokratiform ved lige - træn sammen med Byens hus, den 17. februar

Vi kan ikke mødes fysisk, men vi kan stadig træne vores demokratimuskler sammen. Det kræver ikke fysisk aktivitet, men det kan stadig give sved på panden, når vi sammen hver for sig, øver os i aktiv lytning. 

Hvornår foregår det?

Onsdag den 17 januar kl. 19.30 - 20.30, hjemme ved dig selv. Det eneste du har brug for, er en computer med internetforbindelse, og lysten til at blive bedre til aktiv lytning.

Vil du træne med?

Det er gratis at deltage, men der er kun plads til 12 deltagere, så skynd dig at tilmelde dig til Demokrati Fitness via Billetto 

Hvad er Demokrati Fitness?

Demokrati er ikke noget vi bare kan. Demokrati Fitness hjælper dig med at træne dine demokratimuskler, så du bliver bedre til at deltage i demokratiet. Ved hjælp af simple, aktive og sjove øvelser, er Demokrati Fitness med til at styrke nogle af dine demokratimuskler, så du aldrig glemmer dem igen. 

Hvordan foregår Demokrati Fitness?

Træningen tager kun 30 minutter og alle mellem 15 og 95 år kan være med. Det er både sjovt og lidt udfordrende – for ellers bliver vores demokratimuskler jo ikke stærkere. Du bliver trænet af to uddannede Demokrati Fitness trænere, som fører dig trygt og roligt igennem en række øvelser, hvor du både skal reflektere selv og være i dialog med andre.

Denne træning foregår via Zoom, og alle tilmeldte får et link før træningen går igang. 

 

 

Fakta om Demokrati Fitness

Alle kan blive bedre til demokrati!

Demokrati Fitness er udviklet i et partnerskab mellem Foreningen Demokratiscenen, Byens hus Roskilde og virksomheden We Do Democracy. 

Indtil videre er der:

  • identificeret 11 demokratimuskler
  • uddannet 150 Demokrati Fitness trænere
  • trænet Demokrati Fitness i 10 forskellige lande
  • mere end 3000 personer har trænet sig til stærkere demokratimuskler!

 

Dato: 09. Februar 2021

Senest opdateret:

09. Februar 2021