You are here

Byens Klaver

Drenge der øver på klaveret

Velkommen til Byens Klaver - et udendørs demokratisk samlingspunkt for alle der vil spille eller lytte til musik i AlleTidersMusikby

"Byens klaver bliver et demokratisk samlingspunkt i AlleTidersMusikby. Et sted hvor musikken spontant kan deles, lyttes og nydes og hvor nye musikalske venskaber måske kan opstå. Det er lige i øjet og helt i tråd med de ambitioner Roskilde har som en levende, nysgerrig og opsøgende musikby, hvor musikken lever i alle sprækker og skaber grundlag for samtale og uformelle møder. Og så er det jo herligt når en ildsjæl som Martin Voola ser potentialet i Roskildes musikliv og ønsker at opstille sit klaver lige præcis her. Et stort velkommen til Byens Klaver!", udtaler Musikbysupervisor Mikael Pass.

Byens Klaver er for alle

Klaveret er til alle borgere og besøgende, som har lyst til at deltage og bidrage til det musikalske fællesskab i Roskilde. Det er den kulturelle iværksætter Martin Voola, der er initiativtager til Byens Klaver og sammen med Byens hus Roskilde har han søgt og fået penge i Musikbypuljen. Planen er at Byens Klaver i Roskilde skal inspirere andre danske byer til at bringe musikken ud på gader og stræder.  

Hvis du vil læse mere om god klaverstil og mulighederne for at bruge og låne klaveret, så kan du downloade denne pdf

 

 

Klaveret kan bruges i åbningstiden som er: Mandag-lørdag: 11-19 og Søndag: 11-15

Klaveret kan bruges uden for åbningstiden med forudgående aftale via mail til Byens hus

Klaveret kan lånes gratis og transporteres væk fra Stændertorvet af alle medborgere og foreninger i Roskilde Kommune til offentlige arrangementer efter aftale med Byens hus.

Senest opdateret

08.10.2020