You are here

Lån et lokale i Byens hus

  • colage_byenshus

    Byens hus ligger på Stændertorvet i hjertet af Roskilde

Du kan låne lokaler i Byens hus til almennyttige formål og afprøvning af ideer. Booking af lokaler kan klares i tre nemme trin.
  1. Hvilket lokale vil du gerne låne? Lokalerne er vidt forskellige i størrelse og indretning, i menuen kan du se billeder og læse mere om lokalerne. 
  2. Tjek om lokalet er ledigt - I vores kalender kan du se hvad der foregår i husets forskellige lokaler, den dag du vælger at klikke på.
  3. Ser lokalet ud til at være ledigt? Send os en bookingforespørgsel. Husk at læse regler for brug af Byens hus først.

 

OBS! Corona betyder nyt max antal i lokalerne

Lokalerne er angivet med to personantal (normalt antal/Corona antal). Fx kan der nu ikke længere være 24 men kun 10 personer i Orangeriet, og ikke længere 80 men kun 22 i Den Gamle Byrådssal. Sæt gerne lidt tid af til at læse denne nyhed om genåbningen inden du booker dit lokale. 

 

Lån eller leje?

Det er gratis for indbyggere i Roskilde Kommune at låne lokaler til almennyttige formål. Har du et kommercielt formål eller bor udenfor Roskilde Kommune, skal du betale lokaleleje. Og du kan ikke booke lokaler til arrangementer af privat karakter. Priserne kan du se nederst under regler for brug af Byens hus

Er du i tvivl?

Send en mail til os eller ring 46315199, så hjælper vi dig.

Læs reglerne FØR du booker

Læs regler for brug af Byens hus før du sender en bookingforespørgsel

Senest opdateret

07.01.2021