You are here

Plads til medborgerskab

  • colage_byenshus

    Byens hus ligger på Stændertorvet i hjertet af Roskilde

Som medborger kan du låne lokaler i Byens hus til almennyttige formål og afprøvning af nye ideer. Har du et kommercielt formål eller bor udenfor Roskilde Kommune, skal du betale lokaleleje.

OBS! Corona betyder nyt max antal i lokalerne

Byens hus genåbner fra 3. juni kl. 8.00. I den forbindelse er der enkelte ting, der er anderledes i forhold til sidste gang du bookede. Sæt gerne lidt tid af til at læse denne nyhed om genåbningen inden du booker dit lokale. Lokalerne er angivet med to personantal (normalt antal/Corona antal). Fx kan der nu ikke længere være 24 men kun 10 mennesker i Orangeriet og ikke længere 80 men kun 22 i Den Gamle Byrådssal.

Nemt og mangfoldigt

Byens hus er et godt sted at starte og et trygt sted at teste nye ideer og initiativer. Her kan du nemt låne ét eller flere lokaler til møder, netværk eller arrangementer. Lokalerne er vidt forskellige i størrelse og indretning, i menuen kan du se billeder og læse mere om lokalerne. Det er gratis, hvis formålet ikke er kommercielt. Og du kan ikke booke lokaler til arrangementer af privat karakter.

Lån eller leje?

Det er gratis for indbyggere i Roskilde Kommune at låne lokaler til almennyttige formål. Har du et kommercielt formål eller bor udenfor Roskilde Kommune, skal du betale lokaleleje. Priserne kan du se nederst under regler for brug af Byens hus

Er du i tvivl?

Send en mail til byenshus@roskilde.dk eller ring 46315199, så hjælper vi dig.

Læs reglerne FØR du booker

Læs regler for brug af Byens hus før du sender en bookingforespørgsel

Senest opdateret

05.08.2020