You are here

Deltag i Byens hus

  • Collage Byens hus

    Fotograf: Charlotte Thomsen

    Hvert år foregår der mere end 3.000 møder og arrangementer i Byens hus

Byens hus et godt sted at starte og et trygt sted at teste nye ideer. Her foregår også meget du kan deltage i. Det er gratis at få midlertidig plads til lokale initiativer og almennyttige formål.

Et godt sted at starte

I Byens hus er der over 3000 møder og arrangementer om året. Så hvis du har en interesse, som du gerne vil udleve, eller du gerne vil inspireres, så er Byens hus et rigtig godt sted at starte.

Den første onsdag i måneden kl. 17.00 er der rundvisning i huset. Her kan du møde Byens hus sekretariat, nogle af Byens hus frivillige, og du kan se alle lokaler. Du kan også lufte dine tanker og ideer.

På vores månedsplakat kan du se, hvad der lige nu er på plakaten i huset.

Et trygt sted at teste

Det er gratis at låne et lokale i Byens hus til et lokalt almennyttigt formål. Der er 10 vidt forskellige lokaler at vælge imellem. Sekretariatet vil desuden gerne sparre med dig om dine tanker og ideer. Ring på 46315199 eller send en e-mail for at høre nærmere om muligheden for idésparring. Du kan også komme til vores månedlige rundvisning og intro til Byens hus.  

"Forsamlinger om ..." er et arrangement der sætter et skiftende emne på dagsordenen. Det kræver ingen forudsætninger at deltage, det er både for de nysgerrige, dem der har meninger og ideer, samt dem der gerne vil gøre noget ved emnet. 

Fire tommelfingerregler i Byens hus Roskilde

  • Byens hus er for alle, vilkårene afhænger af dit formål for lån af Byens hus lokaler

  • Du kan gratis booke et lokale i Byens hus, hvis du er medborger i Roskilde Kommune eller planlægger en begivenhed, som kommer Roskilde til gode

  • Hvis du har et kommercielt formål eller kommer fra en anden kommune skal du betale lokaleleje. Læs mere om regler for brug af Byens hus

  • Vi gør opmærksom på at der i Byens hus er begrænset fysisk tilgængelighed, herunder blandt andet adgang for kørestolsbrugere. Bygningerne er gamle, og på nuværende tidspunkt er det kun muligt at benytte elevator til Den Gamle Byrådssal og til Stuen, ved Turistinformationen. Resten af huset kan kun tilgås via trapper.  

Har du brug for hjælp til at markedsføre dit arrangement? Så tag et kig i vores 

Vi glæder os til at byde velkommen i Byens hus! 

For Alle // Fælles Ansvar // Bare Spørg

SE ALLE ARRANGEMENTER

Senest opdateret

22.10.2020