You are here

Lån et lokale i Byens hus

  • Lokalerne i Byens hus er fordelt i to bygninger: Det Gamle Rådhus og Det Gamle Hospital. Bygningerne har hver sin indgang.

    Lokalerne i Byens hus er fordelt i to bygninger: Det Gamle Rådhus og Det Gamle Hospital. Bygningerne har hver sin indgang.

Byens hus har 10 unikke lokaler i hjertet af Roskilde. Som indbygger i Roskilde Kommune kan du låne dem til almennyttige formål og aktivt medborgerskab.

Lokalerne er vidt forskellige i størrelse og indretning. I menuen kan du se billeder om lokalerne og læse om dem. Du kan tjekke om lokalerne er ledige samt sende en bookingforespørgsel via vores bookingsystem. 

Gå videre til vores bookingsystem

Hvem kan låne et lokale?

Du kan altid forespørge på et lokale i Byens hus, men du skal vide, at vi prioriterer almennyttige formål og aktivt medborgerskab. Der er forskellige retningslinier alt efter om din bookinger er et lukket møde eller et offentligt arrangement. Du kan læse mere om retningslinierne i menupunktet Spørgsmål & Svar

Rundvisning: Første onsdag i måneden kl. 17:00

Hvis du har brug for at få vist hvordan huset fungerer inden du afholder dit møde eller arrangement i Byens hus, kan du komme til en rundvisning i Byens hus. Vi mødes i ByLivsLab den første onsdag i måneden kl. 17:00 - samme indgang som til Turistinfomationen. 

Hvis du har problemer med at finde frem til rundvisningen kan du ringe til husværten - telefonnummeret er: 20534805

Har du spørgsmål inden du booker?

Så skriv en mail til byenshus@roskilde.dk eller ring mandag til torsdag 10-15 på 46315199

Senest opdateret

04.06.2019