You are here

Medborgerskabet lever!

Af Byens hus
Roskildenserne har flittigt delt sine lyspunkter i hverdagen, på Tankevæggen i Medborgerskabet. Og hvem har ikke brug for lyspunkter i hverdagen, her sidst på vinteren? Derfor er marts månedsplakat dedikeret til dine og andres lyspunkter i hverdagen.

 

Tankevæggen

Midt på Stændertorvet står Medborgerskabet. Her finder du blandt andet Tankevæggen. Tankevæggen er et fælles sted for refleksion, inspiration og fællesskab midt i en tid, hvor vi ikke kan mødes så meget, som vi gerne vil. Byens hus sekretariat slår jævnligt slår et nyt spørgsmål eller samtaleemne op på Tankevæggen, så forbipasserende og følgere kan dele sine tanker. Svarene er tit tankevækkende, inspirerende, hjertevarmende og sjove. Derfor har Byens hus sekretariat valgt, at dele nogle af medborgernes svar, på en flot plakat. 

Hæng den op - få en kop 

Vi synes, at flere skal have muligheden for at opløftes af folks lyspunkter i hverdagen. Derfor kvitterer vi med en flot Byens hus kop - når du hænger plakaten op hvor andre kan se den, og sender os et billede af det! Send billedet via mail til Byens hus så finder vi sammen ud af, hvordan du får fingrene i den flotte kop. Du kan hente en plakat i Byens hus. Ring til husværten, på telefon 20 53 48 05, for at aftale tid og sted for afhentning. 

 

Dato: 22. Februar 2021

Senest opdateret:

24. Februar 2021