You are here

Et hæsblæsende år i Byens hus
Af Kathrine Krone
  • Forposten i Byens hus er fyldt

    Fotograf: Kathrine Krone

    UCSJ fyldte Forposten

Vi ser tilbage på år 2016 i Byens hus

Det har været et hæsblæsende år i Byens hus Roskilde. Over 900 afholdte arrangementer er det blevet til i 2016. Små møder, større konferencer, koordineringskaffe, foredrag, folkemøder og samtalesaloner. Helt særligt er det, at mindst 169 af de afholdte arrangementer har været offentligt tilgængelige – altså  ”For alle”.

 

Hold øje med ”For alle”

Og netop den overskrift skal du holde øje med i 2017. Hver uge udgiver vi nemlig et overblik ugens ”For alle”-arrangementer  på vores facebookside: www.fb.com/byenshusroskilde.

Så hvis du gerne vil opleve noget nyt, være med til at udvikle livet i Roskilde og bakke op om andres initiativer, så er Byens hus et godt sted at starte. Hver onsdag kl. 17.30 er der rundvisning i huset og vores ByLivsLab har åbent helt til kl. 20.00

 

Hvad er Bylivslab?

I efteråret 2016 byggede vi en prototype – altså en testindretning – i stuen af den gamle hospitalsbygning. Vi kalder det et ”ByLivsLab”, fordi vi gerne vil opstille forskellige forsøg omkring byliv.

 

Indtil videre har flere hundrede vist, hvor de bor og gerne vil bo. Mange har delt deres #AlleTidersMusikFoto. Musikelskere har speeddatet. Og senest har vi holdt cykelfest.

 

I 2017 fortsætter vi laboratorieforsøgene om byliv. Du kan støde på alt fra bæredygtighed, Arrangørguiden og kulturformidling til P-hus, Kildegården og planlægning af trafik. Men du kan også selv prøve at opstille et bylivs-forsøg…

 

Kig forbi en dag du alligevel er på Stændertorvet 1, 4000 Roskilde.

Åbningstider:

Hverdage 10-16

Onsdag 10-20

Lørdag 10-13

 

Eller kig forbi www.fb.com/ByLivsLab – alle døgnets 24 timer

Dato: 31. December 2016

Senest opdateret:

18. Marts 2019