You are here

#AlleTidersSommer

Af simonjo
Unge har følt sig isolerede under coronakrisen. Nu er det tid til at komme ud og opleve. I sommerferien skaber ildsjæle nye aktiviteter og fællesskaber sammen med Roskildes unge.

I Byens hus er en række unge ildsjæle og faste arrangører gået sammen om at tilbyde aktiviteter og ture for unge i alderen 12-25 år. Aktiviteterne er blevet til med midler fra Puljen til sommerferieaktiviteter fra Roskilde Kommune. På denne plakat kan du få overblik over alle aktiviteterne

Sommer chill med grill

Hen over sommeren inviteres der blandt andet til tre hyggelige torsdags grillaftener for unge mellem 16-25 år. Disse aftener er meget forskellige, men fælles for dem er hygge, samvær og (gratis) hotdogs. Du kan både opleve en botanisk gåtur til Boserup, skateundervisning i Darup og Open mic night på INSP!

 

Bæredygtig livsstil

Tøjindustrien er en af de allermest forurenende brancher i verden. Alligevel køber vi tøj som aldrig før. Der er mange andre måder at skabe en lækker garderobe end at købe nyt. Det vil Tina Werborg gerne dele - også med de unge, som jo allerede har taget genbrug til sig. Tina mener vi skal træde ud af rollen som passive forbrugere og blive bedre til at gøre en masse ting selv - som at sy, genbruge, bytte og reparere. Både fordi det er sjovt, fordi vi bliver gladere og stærkere af det og mest af alt, fordi det sparer verden for en masse CO2.

UngdomsNørdklub

UngdomsNørdklub er for 15-17 årige med fokus på at komme rundt i forskellige hobbyer; f.eks. figurspil- og maling, brætspil og Dungeons & Dragons. UngdomsNørdklub foregår to gange ugentligt i 3 uger (tirsdag og torsdag) i Byens hus fra d. 21/7 kl. 10-16.

E-sport i sommervarmen

2-dages e-sports bootcamps for børn og unge mellem 12-25 år i spillene Counter-Strike og League of legends. Bootcamps bliver afholdt i Roskilde e-sports lokaler på Musicon og der er tilknyttet professionelle e- sports trænere. Anders og Per har tilsammen 20 års erfaring med e-sport og arbejdet med sårbare børn og unge. Derfor vil der også blive taget hånd om de børn og unge, der måtte komme med diverse sårbarheder og særlige udfordringer. Tilmelding på mail til esportbootcamp2020@gmail.com

 

Du kan finde endnu flere aktiviteter på Alle Tiders Sommers facebookside

Dato: 15. Juli 2020

Senest opdateret:

03. December 2020