You are here

Coronarefleksioner - du kan nå det endnu!

Af Byens hus
  • Jakob Fällings tegning af projektet Coronarefleksioner

    En af kunstner Jakob Fällings illustrationer af projektet Coronarefleksioner

Borgerne elsker lysgraffiti - udstillingen Coronarefleksioner forlænges

Der er gratis adgang til Coronarefleksioner. Det kan opleves torsdag 25. og fredag 26. februar kl. 18-21, på Byens hus, i haven ved restaurant Rådhuskælderen, Fondens Bro 3. Forlængelsen spiller tirsdag, onsdag og torsdag 2., 3., 4. marts kl. 18-21.

"Folk er vilde med det. De bliver berørt af værket og fortæller om deres egen oplevelse af corona. Jeg er vildt glad og meget, meget træt." Sådan lød det fra lydkunstner Bobby Salomon Hess onsdag aften, da han havde lukket tredje gennemspilning af værket coronarefleksioner ned.

 

Værket Coronarefleksioner

Værket består af lydoptagelser og tegninger, og det dokumenterer op mod 50 borgeres oplevelse af corona, indsamlet i 2020. Værket tager cirka 15 minutter at opleve. Omkring 200 Roskildeborgere har set værket, og det er næsten fuld belægning under de gældende restriktioner. Værkets anden bagmand, tegner og forfatter Jakob Fälling bor i Roskilde og er en del af kunstnerfællesskabet Tifuglepåtaget i Byens hus. Kunstnerne passer selv indgangsdøren og får derfor direkte feedback på de seks lydspor og omkring 250 tegninger, som gæsterne præsenteres for.

Til stor glæde, er der truffet beslutning om at forlænge værket, der afspilles udendørs ved Byens hus, i haven ved restaurant Raadhuskælderen. "Vi har haft kø ved jernlågen på de bedste tidspunkter, og stort set alle vores gæster har sagt, at de vil anbefale det til naboer og bekendte" siger Jakob Fälling om baggrunden for beslutningen.

Kontakt

Jakob Fälling telefon 29131716

Bobby Salomon Hess telefon 20864331   

Dato: 25. Februar 2021

Senest opdateret:

25. Februar 2021