You are here

En aften om fundraising - fuldt hus i Byens Hus

Af Byens hus
  • billeder af underviser, og deltagere i samtale, til workshop om fundraising i Byens hus

    Fotograf: Kirsten Løffler Reich

    Nederst ser du Dennis Hørmann, der var en af underviserne på temaet om fundraising. Øverst på billedet ser du nogle af deltagerne, have gang i livlige samtaler og vidensdeling

Den 9. november fandt endnu et vellykket arrangement om fundraising sted, hvor 17 ildsjæle fandt vej til kernen i deres projekter og lærte vejen fra idé til bevilling.

Byens hus hjælper dig altid mindst ét skridt videre

Denne uge blev indledt med 4 fantastiske timer, i selskab med motiverede fundraising- og projektudviklere, hvor drømme nu forhåbentlig kommer tættere på virkelighed gennem effektive fondsansøgninger. Fundraising workshoppen henvendte sig til alle som har en projektidé - og alle pladser blev hurtigt afsat. Der blev arbejdet med udgangspunkt i deltagernes individuelle projekter, og med underviserne Dennis Hørmann og Kisten Løffler Reichs hjælp, blev der sparret, vidensdelt og hjulpet godt på vej.
 

Workshops om fundraising i Byens hus

Workshops om fundraising er en succes, som bliver gentaget i Byens hus et par gange om året. Følg med her på hjemmesiden, eller på Byens hus Facebook-side, hvis du vil have information om næste gang det bliver afholdt. 

 

Om underviserne:

  • Dennis Hørmann har arbejdet professionelt med fundraising de seneste 10 år. Dennis er forfatter til bogen ”Håndbog i fundraising” og står bag Danmarks største fundraising portal, Fonde.dk.
  • Kirsten Løffler Reich arbejder professionelt med projektudvikling og fundraising. Hun har desuden mange års erfaring med kommunikations- og pressearbejde fra DR og har arbejdet med branding af Lejre Kommune.

 

“På vej ind i Byens Hus mærkede jeg forventningen til dagens workshop “Få realiseret dit Projekt”. Jeg havde tilmeldt workshoppen, som den novice i fundraising jeg var, men den følelse fik Dennis Hørmann og Kirsten Løffler Reich vendt. Efter fire timer i super spændende selskab med mange ligesindede fundraiser aspiranter og lettere garvede, gik vi derfra med en stor viden, leveret igennem erfaringsudvekslinger, best practice og gode fif fra Dennis. Jeg står allerede klar næste gang Dennis og Kirsten laver en workshop - Tak.” - Deltager, Fundraising workshop i Byens hus, den 9. november 2020

 

 

Dato: 11. November 2020

Senest opdateret:

12. November 2020