You are here

Kom til ”Bare Spørg! om Lokaler” i Byens hus

Af miakrogh
Skal du bruge et lokale – hvilke muligheder har du?

 

Til denne måneds ”Bare Spørg!” i Byens hus rettes fokus på de muligheder, du har som privat, frivillig, forening, iværksætter mv. for at benytte, booke, låne og leje lokaler i Roskilde?

Vi har inviteret nogle af dem, som både har erfaring og viden om mulighederne i Roskilde - Nu glæder vi os bare til at høre, hvad vi kan hjælpe dig med!

Hvem kan du spørge?

Til Bare Spørg! om Lokaler kan du møde, Jakob Bjældager, formand for KFUM og KFUK i Roskilde. ”Spørg mig om mulighederne for at leje vores foredragssal og mødelokaler. Samt om ideer til samarbejde om fælles aktiviteter i vores lokaler. Spørg mig også gerne om glæderne og arbejdet ved at have egne lokaler som frivillig forening.” 

 

Dertil kommer blandt andet:

Elisabeth Verdich fra Kildegården

Regina Laursen fra Roskilde kommune, Kultur og idræt

Johnny Schäffer fra BusinessHouse

Gunilla Stine Rasmussen fra Musiconsekretariatet

Michael Tausbo fra Byens hus

 

Du kan få svar på dine spørgsmål om Lokaler onsdag den 26. februar. Bare spørg! er åben fra 16 til 19, du behøver ikke at tilmelde dig, så du kan komme lige når det passer dig. Der vil være afslappet stemning i Byens hus, ByLivsLab og kaffe på kanden.

”Det er ikke sikkert, at vi har det endelige svar eller det forkromede overblik, men flere hjerner tænker altid bedre end én,” siger Sekretariatsleder fra Byens hus Kathrine Krone Laurent.

Om Bare Spørg!

Hver måned inviterer Byens hus spændende mennesker med viden om et bestemt emne, så du kan få en masse hjælp og svar. I foråret er der Bare Spørg! på følgende dage:

 

Onsdag den 26. februar: Om Lokaler

Torsdag den 26. marts: Om Store events

Torsdag den 30. april: Om Frivilligledelse

Torsdag den 28. maj: Om Staycation

 

 

 

Dato: 14. Februar 2020

Senest opdateret:

14. Februar 2020