You are here

Nye lokaler i Byens hus

Af mikkelvej
Byens hus åbner dørene ind til to nye lokaler. Samtidig skifter to lokaler navn.

I Byens hus arbejder vi løbende på, at sikre at vores gæster og brugere får den bedst mulige oplevelse. Derfor forsøger vi at indrette vores rum, så de har identitet og bidrager med noget særligt, til den aktivitet der foregår i rummet. 

Vi tror også på, at vores rum bliver endnu bedre når de udvikles i samarbejde med de brugere der kommer i huset - derfor har vi drøftet lokaleændringerne med Husrådet i Byens hus. Vi arbejder også sammen med foreninger og brugere om, at indrette og tematisere de enkelte rum. 

De to nye rum kommer til at hedde Frirummet og Tidsrummet. Frirummet vil vi arbejde på, at indrette som en lille bid natur. Vi er stadig i idéfasen, og vi vil gerne have hjælp!
Tidsrummet bliver en lille tidsrejse, med materialer, maskiner og rekvisitter fra ikke så fjerne fortider. Det rum arbejder vi sammen med historieforeningen Umlando om at udvikle, men vi modtager gerne forslag, materialer eller lignende. 

Biblioteket og Bagposten skifter navn. Biblioteket har i lang tid skabt forvirring for nye brugere i huset og gæster i byen. Bagposten skifter navn, for at give rummet mere identitet. 

Biblioteket skifter navn til Verdensrummet og Bagposten hedder fremover Tankerummet, og skal indrettes som en inspirerende ramme om møder og workshops.

Dato: 17. Maj 2018

Senest opdateret:

18. Marts 2019