You are here

Sy en mulepose

Af simonjo
I forbindelse med årets Green Friday Giveaway i Byens hus afholder Plastikposefrit Roskilde en workshop, hvor vi syr muleposer. Kom og vær med til at sy.

Følg med i facebookeventet: www.facebook.com/events/1070765506588572

Lokale: Tidsrummet, Stændertorvet 1 D, 1. sal, 4000 Roskilde

Hvad er Plastposefrit Roskilde?

Plastikposefrit Roskilde & INSP!redesign er et klimamæssige og socialt bæredygtigt initiativ, hvis langsigtet målsætning er at gøre Roskilde plastikposefrit.

Hold dig opdateret på facebooksiden: https://facebook.com/Plastikposefrit-Roskilde-100640564689615/

Frivillige syr muleposer af donerede materialer og gamle tekstiler som upcycles til et gratis alternativ til plastikposen i butikkerne, som indgår i samarbejdet.
Muleposerne sys af frivillige og holder til på INSP!
Det hele foregår pengeløst, således at butikkerne kan tilbyde muleposerne gratis. Det er et let og reelt alternativ til plastik.

Muleposerne vil være helt enkle muleposer. På den ene side trykkes logo med INSP Re-Design, på den anden side trykkes et genkendeligt mærke som viser at posen indgår i netværket: Plastposefrit Roskilde. Samme mærke som der vil blive lavet klistermærker til butikkerne med.
Det overvejes at lave mere solide modeller i det fedeste stof vi får ind. Disse vil være til salg, så der kan skaffes penge til sytråd, farve til tryk osv.

Hvad søger vi
Vi ønsker en masse frivillige, som vil være en del af INSP! redesign fællesskabet.
Vi søger sytråd, stofsakse, stofkridt, et strygejern, strygebræt, rester af tekstilmaling.

Alle kan være med
Hvis du kender nogen som har lyst til at sy eller distribuere et gratis klimamæssige og socialt bæredygtigt alternativ til plastikposen, er alle velkommen til at bidrage. Desuden hvis du møder nogen i dit netværk som kunne have gavn af at være med i et meningsfuldt handlingsfællesskab omkring det at sy poser, så vil det også være et sted, hvor der kan være brobygning. Sy-fællesskabet, distribution osv. er for alle som vil være med.
Sig endelig til hvis du har brug for mere information fra vores side.

Med venlig hilsen
Plastikposefrit Roskilde & INSP! redesign
Vi genskaber selv sammen

Dato: 18. November 2019

Senest opdateret:

18. November 2019